Οι υπηρεσίες SEO από πολλούς προσφέρονται. Τι μπορείτε να περιμένετε από εμάς σε ό,τι αφορά το SEO ή καλύτερα Search Engine Optimization της ιστοσελίδας σας;

Μετά τη δημιουργία της κατάλληλης ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας, το επόμενο βήμα είναι η προώθησή της.

Δεν έχει καμία σημασία να επενδύσετε σε ιστοσελίδα, που το κοινό στο οποίο απευθύνεται δε μπορεί να εντοπίσει στο διαδίκτυο, με εύκολο και απλό τρόπο.

Η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης, όπως είναι το Google και το Bing, με απλές λέξεις και φράσεις κλειδιά, παρέχει οργανική επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, που αυτό σημαίνει πως οι επισκέπτες της είναι πολύ πιθανό να ενδιαφέρονται για αυτό ακριβώς που εσείς παρέχετε.

Η οργανική επισκεψιμότητα, δεν προέρχεται από διαφήμιση, δεν είναι μάρκετινγκ, δεν είναι μεγάλα λόγια, είναι το αποτέλεσμα αναζήτησης ως προς την υπηρεσία που παρέχετε ή το προϊόν που πουλάτε. 

Πολλοί θα σας υποσχεθούν την πρώτη θέση στα αποτελέσματα. Το έχουμε πετύχει για αρκετούς πελάτες μας, αλλά σας διαβεβαιώνουμε πως δεν υπάρχει καμία εγγύηση για την πρώτη θέση, καθώς παγκοσμίως οι ανταγωνιστές σας, προσπαθούν να πετύχουν το ίδιο, ταυτόχρονα με εσάς!

Η πρώτη θέση και η θέση στα πρώτα αποτελέσματα, επιτυγχάνονται συνήθως σε βάθος χρόνου και με το κατάλληλο budget, ανάλογα με τον ανταγωνισμό σας. 

Εμείς, βελτιώνουμε τις ιστοσελίδες σας, ώστε να βρίσκονται από τους κατάλληλους χρήστες, μέσα από τις δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης, με απλή αναζήτηση, οργανικά.

 

Βρίσκουμε τις κατάλληλες λέξεις και φράσεις κλειδιά για την ιστοσελίδα σας, χρησιμοποιούμε πρακτικές για να βρεθείτε από το κοινό στο οποίο απευθύνεστε μέσω διαδικτύου, χωρίς διαφήμιση. 

Η υπηρεσία προώθησης ιστοσελίδας με SEO, παρέχεται μόνο σε επιχειρήσεις. 

Για να μάθετε περισσότερα και για να ζητήστε προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλέφωνο επικοινωνίας Cosmote: (+30) 6983814376

email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.