Είμαστε επαγγελματίες προγραμματιστές που μπορούμε να σχεδιάσουμε, να αναπτύξουμε, να τεστάρουμε λογισμικό, την ιστοσελίδα σας και επιπλέον να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας τεχνικά (SEO). 

Αναλαμβάνουμε έργα πληροφορικής προς εταιρείες.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

Τη διαχείριση έργων πληροφορικής

Παρακολουθούμε και διευθύνουμε έργα πληροφορικής. Σας παρέχουμε στοιχεία και αναλύσεις σε χρονισμούς που επιτρέπουν να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την πορεία του έργου σας.

Λογισμικό 

Είμαστε πρώτα απ' όλα, προγραμματιστές. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε κατά παραγγελία το λογισμικό που χρειάζεστε.

Σας προτείνουμε λύσεις λογισμικού κατάλληλες για την επιχείρησή σας και αναλαμβάνουμε ολόκληρη την υλοποίηση του έργου ή και διακριτό του μέρος. Δημιουργούμε ευέλικτο λογισμικό ώστε να είναι εύχρηστο, γρήγορο, ελεγμένο, λειτουργικό.

Δημιουργία Ιστοσελίδων και Φιλοξενία τους

Δημιουργούμε ιστοσελίδες σύμφωνα με την ανάγκη του πελάτη μας, το budget του και το κοινό του, τις σύγχρονες τάσεις στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και τις γενικότερες απαιτήσεις.

Υλοποιούμε δυναμικές ιστοσελίδες που μπορείτε να τις ανανεώνετε, ως πελάτης, ως προς το περιεχόμενό τους, αλλά αναλαμβάνουμε και την ενημέρωσή τους, αν το επιθυμείτε. Ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων γίνεται σύμφωνα με καλές πρακτικές για τη λειτουργικότητα και τη χρήση τους.

Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε, προωθούμε και φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε.

Δεν αναλαμβάνουμε τη φιλοξενία ιστοσελίδων που δεν έχουμε κατασκευάσει εμείς. 

Search Engine Optimization (SEO)

Βελτιώνουμε τεχνικά και σύμφωνα με τις εξειδικευμένες απαιτήσεις σας, τις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, ώστε να βρίσκονται από τους κατάλληλους χρήστες, μέσα από τις δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης, όπως το Google.

Βρίσκουμε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά για την ιστοσελίδα σας, χρησιμοποιούμε πρακτικές για να βρεθείτε από το κοινό στο οποίο απευθύνεστε, χωρίς να ξοδεύετε χρόνο και χρήματα σε άσκοπες ενέργειες.

Η υπηρεσία μας δεν αφορά σε προωθητικές ενέργειες μέσω διαφήμισης ή προβολής στα κοινωνικά δίκτυα, όπως πολλοί τα συγχέουν, αλλά αποτελεί καθαρά τεχνική εργασία, και δε σας υποχρεώνει να πληρώνετε για διαφήμιση για την ιστοσελίδα σας.